't Nisje is de naam voor onze vakantiebungalow in Elspeet. Deze naam is gekozen, omdat wonen in de Nishoek te Kruiningen. Dit verblijf is een unieke plek in een sfeer van rust, stilte, geborgenheid en gastvrijheid. De naam 't Nisje is om die reden gekozen als passende benaming voor ons verblijf.

't Nisje is een comfortabele vakantiebungalow op het kleinschalige bungalowpark 't Lochtenveld in Elspeet. Het vakantieverblijf is van alle gemakken voorzien en is zo mede garant voor een fantastisch verblijf op de Veluwe. De bungalow is gesitueerd op een uniek plekje aan de rand van Elspeet. Het bungalowparkje is gelegen op loopafstand van de dorpskern van Elspeet (ong. 1500 meter) en grenst aan de stilteomgeving van de bosrand, gelegen in de noordwestelijke richting van het dorp.

Elspeet is een dorp waar zondagsrust wordt nageleefd dan wel gerespecteerd. Elspeet bestaat grotendeels uit mensen met een kerkelijke binding aan een van de vier plaatselijke kerkelijke gemeenten. Deze sfeer van zondagsrust is herkenbaar op het 't Lochtenveld en van alle gasten wordt gevraagd deze rust te respecteren.

U vindt onze onze bungalow op dit adres:
Stakenbergweg 62-015
8075 RA Elspeet

Voor meer informatie of reservering, kunt u met ons telefonisch contact opnemen of een bericht versturen via deze website naar jokevdhart@gmail.com


Met vriendelijke groet,

Familie Sinke
Nishoek 38
4416 PE Kruiningen
Mob. 06-51153897
Mob. 06-53322759